Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

11 πράγματα που σχεδόν πάντα ξεχνάς να κάνεις πριν φύγεις για τις γιορτές!

Έχεις χιλιάδες πράγματα να κάνεις πριν φύγεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου και έτσι είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις να κάνεις κάποια από αυτά. Διάβασε την παρακάτω λίστα και χρησιμοποίησέ την πριν φύγεις από το σπίτι..

1. Πλήρωσε όλους τους λογαριασμούς σου πριν φύγεις. Δε θέλεις να επιστρέψεις και να σου έχουν κόψει το ρεύμα (υπερβολικό αλλά το έπιασες το νόημα).

2. Βγάλε φωτοτυπίες από τα σημαντικά σου έγγραφα. Βγάλε μία φωτογραφία την ταυτότητά σου και τις πιστωτικές σου κάρτες σε περίπτωση που χάσεις κάτι από τα δύο.

3. Ενημέρωσε το ημερολόγιό σου. Δες ποιες είναι οι υποχρεώσεις σου πριν φύγεις. Ακύρωσε ότι ραντεβού είχες προγραμματίσει ή επαναπρογραμμάτισέ τα.

4. Βγάλε όλες τις συσκευές από την πρίζα. Μην βγάλεις μόνο τις εμφανείς. Βγάλε και την τηλεόραση και ότι μπαίνει σε πρίζα. Έτσι θα εξοικονομήσεις και ενέργεια.

5. Φτιάξε ένα αυτόματο email. Θυμίσου να δημιουργήσεις ένα αυτόματο email για να ενημερώνεις όποιον σου στέλνει μήνυμα ότι λείπεις εκτός πόλης.

6. Φτιάξε μία λίστα με όλα τα πράγματα που θέλεις να πάρεις μαζί σου και τσέκαρε κάθε τι που βάζεις στη βαλίτσα σου.

7. Καθάρισε το ψυγείο σου και πέταξε τα σκουπίδια. Πέτα από το ψυγείο ή δώσε όσα πράγματα θεωρείς πως θα χαλάσουν μέχρι να επιστρέψεις.

8. Πλύνε τα σεντόνια σου και γενικότερα πλύνε όλα τα άπλυτα ρούχα που έχεις στο καλάθι.

9. Αγόρασε μερικά περιοδικά και πάρε και κανένα βιβλίο για να έχεις μαζί σου εκεί που θα πας.

10. Μην ξεχάσεις του φορτιστές σου. Φόρτισε όλες σου τις συσκευές πριν φύγεις έτσι ώστε να μη μείνεις από μπαταρία ενώ ταξιδεύεις.


11. Βάλε τα προϊόντα που είναι σε υγρή μορφή μέσα σε σακουλάκια έτσι ώστε να μην έχεις κανένα ανεπιθύμητο συμβάν.

(πηγή: faysbook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips