Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Οι ομορφιές της Κρήτης σε 45 δευτερόλεπτα! (βίντεο)

Η όμορφη και χαρούμενη πλευρά της Κρήτης παρουσιάζεται στο βίντεο που ακολουθεί. Πρόκειται για λήψεις που έχουν στείλει επισκέπτες ή κάτοικοι του νησιού στους Drinkers Productions, οι οποίοι έχουν στόχο να φτιάξουν ένα βίντεο με χαρακτηριστικές υπέροχες “γωνιές” της Κρήτης.
Οι βιντεοκάμερες έχουν πάρει “φωτιά” και μερικές από τις εικόνες κόβουν την ανάσα!

Η ομάδα των Drinkers Productions έως σήμερα έχει ασχοληθεί κυρίως με χιουμοριστικά αλλά και ρομαντικά βίντεο γάμου, αλλά και με το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού. Πλέον όμως επιδιώκει να στείλει σε όλο τον κόσμο, 2.25 λεπτά γεμάτα ... με τις ομορφιές της Κρήτης!

Στο πλαίσιο αυτό, συμπράττει καθένας από εμάς, που θα βρεθεί σε κάποιο μέρος του νησιού και θα θελήσει να μοιραστεί αυτό που βλέπει με τον υπόλοιπο κόσμο. Οι εικόνες διανθίζονται από τη νεανική κι εύθυμη (ως και χιουμοριστική) διάθεση, στην οποία η ομάδα μας έχει συνηθίσει.

"Θέλουμε να παρουσιάσουμε το νησί με ένα πιο εύθυμο τρόπο, να φανεί σε λίγα λεπτά ότι είναι ένας υπέροχος κόσμος, έχει τα πάντα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα! Θάλασσα, βουνό, κρύο, ζέστη, μοναδικοί αρχαιολογικοί χώροι..." - λέει ο Χρήστος από τους Drinkers Productions.


Από την Κίσσαμο ως τη Ζάκρο, η Κρήτη έχει να επιδείξει τοπία απαράμιλλης ομορφιάς κι αυτή ακριβώς η κρυμμένη ομορφιά επιδιώκεται να αναδειχθεί.

(πηγή: newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips