Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Τα πιο τρελά αντικείμενα του ebay από μουσικούς

Στις online δημοπρασίες, αν είσαι τυχερός μπορείς να “χτυπήσεις” μερικά σπάνια και πολύ προσωπικά αντικείμενα των αγαπημένων σου μουσικών αστέρων.

1. Lady Gaga
Ένα ακρυλικό νύχι της Mother Monster, που αποχωρίστηκε άτσαλα το δάχτυλο της και προσγειώθηκε στα πόδια ενός πανούργου floor manager, πωλήθηκε για 13.000 δολάρια!

2. Mogway
Ο Martin Bulloch, drummer των Mogway έβγαλε σε δημοπρασία έναν μηχανισμό που είχε πολύ κοντά στην καρδιά του,  δηλαδή τον βηματοδότη του. Η μάλλον μακάβρια ιδέα είχε καλό σκοπό, μιας και μαζεύτηκε ένα ευσεβές ποσό για το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιοπαθών.

3. Britney Spears
Οι fans της pop star έφτασαν να πλειοδοτούν για τα μαλλιά που έφυγαν από το κεφάλι της, όταν σε εν μέσω νευρικού κλονισμού είχε ξυρίσει το κεφάλι της, με την υψηλότερη προσφορά να φτάνει στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Αν και αυτή η δημοπρασία σταμάτησε από το ebay, για νομικούς λόγους, το τεστ εγκυμοσύνης της σταρ πουλήθηκε, έναντι 5.000 δολαρίων.

4. Thom Yorke
Μάλλον η πιο περίεργη και αηδιαστική δημοπρασία, ήταν όταν ένας fan διέθεσε προς πώληση μέσω του ebay…τα κομμένα νύχια του Thom Yorke. Ο τραγουδιστής των Radiohead μάλλον είχε κόψει τα νύχια του πριν από κάποιο show, και κάποιος κατάφερε να βρει τα απομεινάρια μέσα στον κάδο σκουπιδιών και να προσπαθήσει να τα πουλήσει.

5. Justin Timberlake
Την εποχή των N’ Sync ο τότε νεαρός Justin,  άφησε ένα κομμάτι από το τοστ που έτρωγε σε ένα εστιατόριο και έφυγε. Τα αποφάγια του pop star μαζεύτηκαν από κάποιον επιτήδειο που δε δίστασε να το βγάλει προς δημοπρασία, μαζί με φωτογραφία του Justin εν ώρα φαγητού, για τη διαπίστευση του όλου πράγματος. Το αποτέλεσμα ήταν κάποιος fan να προσφέρει 1.025 δολάρια και να αποκτήσει το θρυλικό πλέον τοστάκι.

(πηγή: clickatlife)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips