Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Instagram vs Twitter - Ποιός έχει πλέον περισσότερους ενεργούς χρήστες

Τη... σκόνη του Instagram «έφαγε» το Twitter, καθώς το πρώτο διαθέτει πλέον περισσότερους ενεργούς χρήστες. Συγκεκριμένα, πάνω από 300 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή την πλατφόρμα για τη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο.
Αυτός ο αριθμός ξεπερνά κατά πολύ τα 284 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, αλλά ακόμη και σε συνδυασμό, δεν μπορούν καν να συγκριθούν με τους 1,3 δισεκατομμύρια λογαριασμούς που έχει το Facebook.

Οι χρήστες του Instagram δημοσιεύουν 70 εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο κάθε ημέρα, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Κέβιν Σίστρομ, ενώ το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης σε σύγκριση με το Twitter, αφού έχει διπλασιάσει τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες του από το περσινό φθινόπωρο, όταν ξεπέρασε τους 150 εκατομμύρια λογαριασμούς. Το Twitter έφτασε τα 200 εκατομμύρια τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά από τότε οι ρυθμοί του έχουν πέσει, ενώ το ξεπέρασαν υπηρεσίες όπως το WhatsApp και το Facebook Messenger, που έχουν πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες.

(πηγή: iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips