Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτιάξεις τη λίστα των στόχων σου για το 2015!

Ε ναι λοιπόν, έφτασε αυτή η ώρα του χρόνου. Δες όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να φτιάξεις τη λίστα των στόχων σου για το 2015.

Πρώτο βήμα: Tι έβαλες στη λίστα σου πέρυσι; Ψάξε τα χαρτιά σου και δες ποιοι ήταν οι στόχοι σου πέρυσι. Bγάλε από τη λίστα σου τους στόχους που δεν πέτυχες και βάλ’τους στη νέα σου λίστα. Κοιτώντας τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσεις την καινούργια.

Δεύτερο βήμα: Ρώτα την οικογένεια και τους φίλους σου ποια είναι η άποψή τους. Οι φίλοι είναι τέλειοι για tips και συμβουλές σχετικά με το πως να βελτιωθείς και να γίνεις καλύτερη.

Τρίτο βήμα: Πάρε μερικά tips από τους ειδικούς. Ρίξε μία ματιά στα αγαπημένα σου site και στις αγαπημένες σου σελίδες στο Facebook και βρες καινούργια tips για να οργανωθείς όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τέταρτο βήμα: Mελέτησε τη μόδα της επόμενης χρονιάς έτσι ώστε να ξέρεις τι έχεις να περιμένεις και να μπορέσεις να θέσεις και τους αντίστοιχους στόχους.

Πέμπτο βήμα: Δημιούργησε ένα κολάζ. Αν είσαι από τα άτομα που ξεχνάνε πολύ και μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος έχουν ξεχάσει τους στόχους που είχαν βάλει ένα μήνα πριν, δημιούργησε ένα πίνακα με φωτογραφίες. Σε κάθε φωτογραφία θα απεικονίζεται και ένας στόχος σου. Έτσι θα μπορείς να τους βλέπεις καθημερινά.

Έκτο βήμα: Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα μπάτζετ. Πριν βάλεις στη λίστα σου ρούχα αξίας χιλιάδων ευρώ, σκέψου πόσα θέλεις να ξοδεύεις περίπου κάθε μήνα μέσα στο 2015. Όσο κι αν θέλεις να αγοράζεις συνεχώς ρούχα σχεδιαστών καλό είναι να θυμάσαι τι δουλειά κάνεις και αν όντως μπορείς να αγοράσεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Έβδομο βήμα: Γράψε όλους τους στόχους σου σε ένα όμορφο σημειωματάριο. Όλη η παραπάνω “σκληρή” δουλειά είναι άχρηστη αν δεν τη γράψεις καθώς σίγουρα θα ξεχάσεις όλα όσα σκέφτηκες πριν προλάβεις να πεις κύμινο. Καλό είναι να διαβάζεις τουλάχιστον μία φορά την ημέρα όλους σου τους στόχους για να τους έχεις στο νου σου και να μην τους ξεχνάς.

(πηγή: faysbook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips