Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

4 tips για το δέρμα σας ώστε να είναι λαμπερό κάθε ημέρα

Θέλετε το πρόσωπό σας να είναι λαμπερό και να σας δείχνει κούκλα;  Διαβάστε τα παρακάτω tips για να το πετύχετε!

Μην πέφτετε στο κρεβάτι σας για ύπνο, χωρίς να έχετε ξεβαφτεί
Όλες μας το ξέρουμε ότι ο ύπνος με make up στο πρόσωπο είναι ο,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε στο πρόσωπο μας, γιατί δεν το αφήνουμε να αναπνεύσει. Κάνετε ντεμακιγιάζ, πριν κοιμηθείτε και καθαρίστε το πρόσωπό σας από το make up αλλά και από τις σκόνες και τα μικρόβια όλης της ημέρας.  Ο εντατικός καθαρισμός θα επιτρέψει στο δέρμα σας να αναπνέει, δεν θα έχετε μαύρα στίγματα και θα έχετε ένα υγιές πρόσωπο. Εάν είστε πολύ κουρασμένη και δεν αντέχετε τη διαδικασία του βραδινού ντεμακιγιάζ, τότε χρησιμοποιήστε τα μωρομάντηλα  που καθαρίζουν τέλεια τόσο το πρόσωπο σας όσο και τα μάτια σας, πριν πέσετε  για ύπνο.

Μη ξεχνάτε τα χείλη σας
Η περιοχή των χειλιών σας είναι μετά τα μάτια σας η πιο ευαίσθητη περιοχή. Φροντίστε τα χείλη σας, γιατί φέτος το χειμώνα η τάση στα χρώματα του κραγιόν είναι τα έντονα και βαθιά χρώματα και για την καλύτερη εφαρμογή τους τα χείλη σας πρέπει να είναι πολύ καλά ενυδατωμένα. Αν όμως, το θυμηθείτε μόνο, όταν πρόκειται να απλώσετε το κραγιόν σας, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι και τόσο καλό, γιατί τα χείλη σας θα έχουν ξεφλουδίσει. Το λιπ-μπαλμ είναι απαραίτητο για να ενυδατώσετε και να φροντίσετε τα χείλη σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και να έχετε μια καλή ενυδατωμένη βάση προκειμένου να εφαρμόσετε με επιτυχία το καινούργιο χρώμα κραγιόν που αγοράσατε.

Ώρα να κάνετε μάσκα προσώπου
Η μάσκα προσώπου είναι απαραίτητη, γιατί προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα σας και του χαρίζει φωτεινότητα έχοντας έτσι το επιθυμητό αποτέλεσμα: λαμπερή και υγιή εικόνα κάθε ημέρα. Υπάρχουν πολλές μάσκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο.  Εσείς συμβουλευτείτε τους ειδικούς και αγοράστε ή φτιάξτε μόνες σας μάσκα προσώπου που θα προσφέρει καλή ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η περιποίηση του προσώπου σας θα σας αποζημιώσει με τα αποτελέσματα της υφής που θα έχει το δέρμα σας.

Αντιγήρανση από νωρίς
Ποτέ δεν είναι νωρίς για να φροντίσετε την αντιγήρανση της επιδερμίδας σας ιδιαίτερα, εάν είστε πριν τα τριάντα. Μην περιμένετε να δείτε τις πρώτες λεπτές γραμμές για να παρέχετε  κάτι παραπάνω από μια απλή ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η βιταμίνη Α, είναι το βασικό συστατικό της κρέμας που θα διαλέξετε για να κάνετε τη χάρη στο δέρμα σας να το προστατεύετε. Ρωτήστε ειδικούς αισθητικούς να σας ενημερώσουν για τις φαρμακευτικές κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και διαλέξτε μία που να προσφέρει πέρα από τα άλλα και μια πρώτη αντιγηραντική φροντίδα στην επιδερμίδα σας.

(πηγή: govastileto)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips