Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Άγνωστες μέχρι τώρα εφαρμογές του concealer

Το concealer έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα  μάτια και γενικότερα τις ατέλειες στη γύρω περιοχή. Σίγουρα το έχετε χρησιμοποιήσει και εσείς για να δώσετε λάμψη στα μάτια σας . Ξέρατε όμως πως το concealer έχει και άλλες χρήσεις;
Τελειοποιήστε το make up σας
Το concealer το μαγικό αυτό υγρό δε διορθώνει μόνο ατέλειες γύρω από την περιοχή των ματιών αλλά χρησιμοποιείται και για να καλύψει διχρωμίες ή σπυράκια ή ουλές και σε όλο το πρόσωπο. Αρκεί όμως, η ποσότητα που θα βάλετε να είναι μικρή.

Βελτιώστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας
Το  concealer βοηθάει στη διόρθωση   του σχήματος της μύτης. Πιο συγκεκριμένα  μπορείτε να διορθώσετε το μέγεθος και το  σχήμα της μύτης σας εφαρμόζοντας ποσότητα concealer στο επάνω μέρος της μύτης και στα πλαϊνά αυτής.  Έτσι δημιουργείτε  την ψευδαίσθηση μίας πιο λεπτής και «γαλλικής» μύτης. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το πηγούνι σας και γενικά να κάνετε να φαίνονται πιο ήπια  σκληρά χαρακτηριστικά.

Δώστε ένταση στο κραγιόν σας
Χρησιμοποιήστε το concealer για να κάνετε πιο φωτεινό το χρώμα του κραγιόν σας. Εάν θέλετε να έχετε στα χείλη σας την απόχρωση που έχει το κραγιόν που αγοράσατε, τότε βάλτε πρώτα μία ελαφριά στρώση concealer.

Κάντε  φυσικό περίγραμμα χειλιών
Για εσάς που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μολύβι χειλιών, θεωρώντας ότι το αποτέλεσμα βγαίνει πιο σκληρό και αυστηρό μπορείτε να περάσετε κατά μήκος των χειλιών σας με τη βοήθεια ενός λεπτού πινέλου λίγη ποσότητα concealer. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσετε το κραγιόν αποκλειστικά μέσα στην περιοχή των χειλιών.

Διορθώστε λάθη στο μακιγιάζ των ματιών σας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το concealer  για να διορθώσετε τον τόνο της σκιάς των ματιών σας. Επίσης, εάν η γραμμή του eyeliner σας ξέφυγε ή εάν θέλετε να την κάνετε πιο λεπτή το concealer μπορεί να σας βοηθήσει χωρίς να χαλάσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.

(πηγή: govastileto)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips