Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Έξυπνα tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

Έχετε κοντά μαλλιά και περιμένετε πως και πως να μακρύνουν; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το επισπεύσετε!
Λένε ότι τα μακριά μαλλιά είναι πιο θηλυκά και προσδίδουν χάρη σε κάθε γυναίκα! Βέβαια από την άλλη όλες οι γυναίκες έχουμε την τάση να μας αρέσει αυτό που δεν έχουμε! Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

Μην λούζεστε κάθε μέρα
Και όμως! Το καθημερινό λούσιμο, αποδεδειγμένα, κάνει κακό στα μαλλιά. Τα κάνει πιο λιπαρά και αποδυναμώνει την τρίχα. Τα φυσικά έλαια που παράγονται μόνα τους μετά την πρώτη μέρα λουσίματος, τονώνουν το θυλάκιο της τρίχας και την δυναμώνουν.

• Κάντε γυμναστική
Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, η καθημερινή άσκηση κάνει τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα! Γενικά η καλή φυσική κατάσταση ευνοεί την υγεία του σώματός μας.

• Αποβάλλετε το άγχος
Δεν αρκεί η γυμναστική και η φροντίδα του σώματος, καθώς εξίσου σημαντική είναι και η ψυχολογία. Αν δεν αισθάνεστε καλά και αν κάθε μέρα βρίσκεστε σε κατάσταση άγχους σίγουρα κάνετε κακό στην υγεία σας και στα μαλλιά σας.

• Προστατεύστε τα μαλλιά σας
Η καθημερινή φροντίδα είναι απαραίτητη για την ενδυνάμωση της τρίχας και για να μακρύνουν ακόμα πιο γρήγορα.

•Καθαρίζετε τις άκρες μία φορά το μήνα ή το δίμηνο
Το ότι θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, δε σημαίνει ότι δε θα επισκεφτείτε το κομμωτήριο μέχρι να το πετύχετε. Το συχνό καθάρισμα της ψαλίδας κάνει την τρίχα πιο δυνατή και τα μαλλιά να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

(πηγή: mothersblog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips