Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Tips που κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει πιο λεπτό

Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πιο αδύνατο πρόσωπο τότε τουλάχιστον κάντε το να φαίνεται πιο αδύνατο. Διαβάστε πως μπορείτε να κάνετε  το πρόσωπο σας  να φαίνεται πιο αδύνατο.

Επιλέξτε χτενίσματα που να μην έχουν όγκο. Με τον τρόπο αυτό θα δώσετε την ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου προσώπου. Αποφύγετε  τις μπούκλες. Προτιμήστε τα μακριά ίσια μαλλιά ή τα χτενίσματα που δίνουν όγκο μόνο στην πάνω και πίσω  πλευρά του κεφαλιού.

Επιλέξτε ombre style για τα μαλλιά σας.  Η διχρωμία του ombre style έχει το ανοιχτό χρώμα συνήθως στην άκρη της τρίχας και το σκούρο χρώμα προς τη ρίζα. Αυτή η διαφορά στην απόχρωση μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου προσώπου.

Φορέστε statement σκουλαρίκια. Αν θέλετε να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο αδύνατο τότε φορέστε μακριά σκουλαρίκια. Γενικά οποιοδήποτε αξεσουάρ δίνει την αίσθηση του μακρόστενου, μπορεί να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο αδύνατο.

Κάνετε ένα φυσικό μακιγιάζ. Δώστε έμφαση στις φωτοσκιάσεις που μπορεί να πετύχετε με μια πούδρα στο χρώμα της τερακότα. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμο κραγιόν, γιατί θα σας κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο αδύνατο.

(πηγή: govastileto)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips