Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

10 beauty hacks αποκαλύπτονται: Πώς να γίνετε όμορφη εύκολα και... φτηνά

Το κεφάλαιο «ομορφιά» για μία γυναίκα δεν τελειώνει ποτέ, καθώς εκείνη πάντα θα ξοδεύει χρήματα και χρόνο στην προσπάθειά της να δείξει πιο ευπαρουσίαστη.

Ωστόσο υπάρχουν πολλά κρυμμένα μυστικά τα οποία προσφέρουν λύσεις όχι μόνο για την τσέπη τους αλλά ταυτόχρονα δίνουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με ακριβά προϊόντα του εμπορίου.

Αν η μάσκαρα σας έχει αρχίσει να ξεραίνεται, λίγες σταγόνες από φυσικό ορό για τα μάτια θα παρατείνουν τη χρήση της.

Aν θέλετε να κάνετε το μανικιούρ σας αλλά δεν έχετε κάποιο ειδικό προϊόν για να μαλακώσετε τις παρανυχίδες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη μαλακτική κρέμα μαλλιών.

Σε περίπτωση που το μολύβι σας είναι σκληρό ή δεν γράφει καθόλου, κάψτε με αναπτήρα την άκρη του και ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ αρκετά δευτερόλεπτα πριν το χρησιμοποιήσετε.

Για να διαρκέσει περισσότερο το άρωμά σας, βάλτε πρώτα λίγη βαζελίνη στα σημεία που θα αρωματιστείτε.
Αν θέλετε να φτιάξετε τη δική σας απόχρωση μανό, τοποθετήστε την σκιά της αρεσκείας σας σε ένα από τα μανό σας και ανακινήστε καλά.

Aν θέλετε να κάνετε απολέπιση στο σώμα σας αλλά δεν έχετε κάποιο ειδικό προϊόν peeling, αναμείξτε άσπρη ή καστανή ζάχαρη με ελαιόλαδο.

Aν θέλετε περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες σας, προσθέστε ελάχιστη πούδρα πριν βάλετε τη μάσκαρα.

Για να μην κουνιούνται τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σας, ψεκάστε τα πριν τα βάλετε με λίγη λακ μαλλιών.

Aν τα φρύδια σας δεν στρώνουν με τίποτα, μπορείτε να τα τιθασεύσετε με λίγη βαζελίνη.

Αν θέλετε να «ασπρίσουν» οι αγκώνες και τα γόνατά σας, κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε για λίγα λεπτά τα σημεία που θέλετε.

πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips