Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Τα beauty trends των 90's που έχουν επιστρέψει δυναμικά

Η ιστορία, όπως συχνά θα έχεις παρατηρήσει επαναλαμβάνεται και μαζί της και τα trends στη μόδα και την ομορφιά. Θυμάσαι τότε που δανειζόσουν το μπορντό κραγιόν της μεγάλης ξαδέρφης σου και λάτρευες τα χτενίσματα της Kate Moss στα 90’s; Μερικές από τις τάσεις της αγαπημένης μας δεκαετίας -φυσικά, δεν την έχουν νοσταλγήσει όλοι- επιστρέφουν δυναμικά κι εσύ δεν έχεις παρά να τις δοκιμάσεις.

1. Μπορντό χείλη.
Η Liv Tyler έκανε τάση το μπορντό κραγιόν το 1995 και τώρα ήρθε η στιγμή που μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ, μιας και τότε ήσουν πολύ μικρή για να βάψεις τα χείλη σου. Διάλεξε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και κράτησε μια ισορροπία στο μακιγιάζ σου, αφήνοντας πιο φυσικά τα ματιά.

2. Επιμελώς ατημέλητα μαλλιά.
Το beauty trend που λατρεύει κάθε γυναίκα, μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις ισιωτικές και το σίδερο για τις μπούκλες. Η Kate Moss το λάνσαρε το 1990 και από τότε άνοιξε τον δρόμο για όλες εμάς που δεν συμπαθούμε το μαλλί κομμωτηρίου.

3. Λεπτές πλεξούδες.
Τα πλεξουδάκια στα μαλλιά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις στιλ στο χτένισμά σου και το καλύτερο απ’ όλα είναι πως μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου.

4. Ιριδίζουσες σκιές.
Αν θέλεις να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου, αλλά και λάμψη, μπορείς να δοκιμάσεις μία σκιά ματιών σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση με λίγο glitter. Προσοχή, να μην το παρακάνεις στην εφαρμογή της και να μην τη συνδυάσεις με ένα έντονο κραγιόν.

5. Μαλλιά με όγκο.
Η Cindy Crawford τα έκανε τάση το 1991 και τώρα ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις κι εσύ σε μία βραδινή έξοδό σου.

πηγή: joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips