Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για ένα express μανικιούρ στο σπίτι

Εάν θέλετε να κάνετε μανικιούρ στο σπίτι σας και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα και voilà τέλεια περιποιημένα χέρια!
-Ξεβάψτε πολύ καλά τα νύχια σας από υπολείμματα παλαιότερων βερνικιών. Για να ασπρίσουν και να λάμπουν, ρίξτε μερικές σταγόνες από λεμόνι και κάντε απαλό μασάζ. Σκουπίστε καλά με την πετσέτα.

-Με μια χάρτινη λίμα (είναι καλύτερες) δώστε σχήμα στα νύχια σας. Το κοντό μήκος ανάμεσα στο οβάλ και το τετράγωνο κολακεύει τις περισσότερες.

-Απλώστε λίγο λάδι και κάντε μασάζ ειδικά στις παρανυχίδες. Με ασετόν αφαιρέστε πολύ καλά το προϊόν από τα νύχια σας.

-Τα βήματα για ένα επιτυχημένο  βάψιμο νυχιών είναι αυστηρά τα εξής τρία: Απλώστε σε όλα τα νύχια τη βάση, δύο στρώσεις από βερνίκι και τέλος το top coat.

-Για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σας, μπορείτε τα βάλετε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό ή απλά μπροστά από έναν ανεμιστήρα. Δοκιμάστε και το πιστολάκι στον κρύο αέρα.

-Για να αποφύγετε τα ατυχήματα, φροντίστε πριν επιμεληθείτε το μανικιούρ σας να έχετε ντυθεί και να έχετε κάνει κανονικά το μακιγιάζ σας. Η επόμενη κίνηση που επιτρέπεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την πόρτα!

-Για να ανανεώσετε τη λάμψη του βερνικιού μετά από μέρες περάστε μία στρώση από top coat.

πηγή: govastileto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips