Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε υπέροχη χωρίς μακιγιάζ

Χωρίς αμφιβολία η φυσική ομορφιά σου δεν συγκρίνεται με ένα πρόσωπο με έντονο μακιγιάζ, γι’ αυτό καλό είναι να προτιμάς κάτι πιο natural κάθε φορά που έχεις τη δυνατότητα. Σίγουρα, όλες μας έχουμε τις μικροατέλειές μας αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να φορτώνουμε καθημερινά το πρόσωπό μας με foundation, concealer, πούδρα, μάσκαρα, σκιές και ρουζ.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, μπορείς να περιορίσεις τα beauty looks με έντονο μακιγιάζ και να προτιμήσεις πιο φυσικούς, ανάλαφρους τόνους και προϊόντα με ανάλαφρη σύνθεση. Ή ακόμη καλύτερα καθόλου μακιγιάζ.

6 εύκολα tips θα σε βοηθήσουν να δείχνεις υπέροχη, όταν δεν έχεις για βοήθεια όλα όσα βρίσκονται στο νεσεσέρ σου.

1. Καλοσχηματισμένα φρύδια

Προσπάθησε να μην τα κάνεις πολύ λεπτά, φρόντιζε το σχήμα τους τακτικά και διάλεξε εκείνο που ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Όταν δεν φοράς μακιγιάζ, καλό είναι να τραβάς τα βλέμματα στα σωστά σημεία.

2. Σωστή απολέπιση προσώπου

Για να έχεις λεία και απαλή επιδερμίδα να θυμάσαι να κάνεις απολέπιση με το σωστό προϊόν κάθε εβδομάδα. Εφάρμοσε το προϊόν κάνοντας καλό μασάζ για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.

3. Self tanner για το πρόσωπο

Το προϊόν που σου επιτρέπει να δώσεις μία extra λάμψη στο πρόσωπό σου, εκείνη που ταιριάζει στα καλοκαιρινά beauty looks σου. Και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να φορέσεις καθόλου μακιγιάζ.

4. Άφησε στην άκρη τη μάσκαρα

Για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν μακρύτερες, με όγκο και πιο σκούρες χωρίς να χρησιμοποιήσεις μάσκαρα, μπορείς να τις χτενίσεις με το ειδικό βουρτσάκι και να εφαρμόσεις ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης.

5. Χρησιμοποίησε μία καλή ενυδατική προσώπου

Διάλεξε μία κρέμα προσώπου με ανάλαφρη σύσταση που θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει φρέσκια και λαμπερή.

6. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου

Ή ακόμη καλύτερα προτίμησε ένα primer με αντηλιακή προστασία. Είναι η τέλεια βάση που θα σου χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

πηγή: joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips