Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Deco Tips: Τα 4 μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις στο νέο σου σπίτι!

Η διακόσμηση είναι μια διαδικασία δύσκολη η οποία χρειάζεται προσοχή και μελέτη. Γλίτωσε από τον εαυτό σου χρόνο και χρήμα αποφεύγοντας να κάνεις τα παρακάτω διακοσμητικά λάθη. 

Βάφεις το σπίτι χωρίς να τεστάρεις πρώτα το χρώμα που έχεις επιλέξει:
Βλέπεις ένα χρώμα που σου αρέσει, το αγοράζεις και βάφεις τους τοίχους σου, σωστά; Λάθος! Τα χρώματα μπορεί να δείχνουν εντελώς διαφορετικά στους τοίχους από ότι δείχνουν στο δειγματολόγιο. Πρέπει πρώτα να κάνεις ένα δοκιμάστικό τεστ πριν αποφασίσεις να βάψεις όλους τους τοίχους σου με ένα χρώμα που ίσως και να μην σου αρέσει τελικά. 

Βάζεις μαρμάρινους πάγκους στο σπίτι σου:
Μπορεί να τους λατρεύεις (όπως συμβαίνει με τους περισσότερους) αλλά το σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα μετανιώσεις που τους έβαλες. Το μάρμαρο λερώνεται και λεκιάζεται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να σε βάζει σε μπελάδες και σε διαδικασίες που δεν φανταζόσουν. 

Διακοσμείς το σαλόνι σου με έναν πολύ έντονο καναπέ:
Εννοείται πως μπορείς να πάρεις έντονου χρώματος μαξιλάρια ή και καλύμματα για τους καναπεδες σου αλλά το να πάρεις ένα πολύ έντονο καναπέ είναι άλλο θέμα. Μπορεί τη στιγμή που θα τον δεις να σου αρέσει πάρα πολύ και να συνεχίσει να σου αρέσει για μερικά χρόνια. Μετά από καιρό, όμως, δεν θα ξέρεις τι να τον κάνεις γιατί η διακόσμηση όλου του σαλονιού σου θα εξαρτάται από αυτόν τον καναπέ. 

Αγνοείς σημαντικά προβλήματα και τα προγραμματίζεις για μετά τη μετακόμιση:
Αν τα πατώματα του καινούργιου σου σπιτιού θέλουν φτιάξιμο τότε η καλύτερη στιγμή για να τα φτιάξεις είναι πριν μετακομίσεις σε αυτό. Μετά θα είναι πολύ αργά καθώς πρόκειται για μια διαδικασία που δεν είναι τόσο απλή. 

πηγή: faysbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips