Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Stop Stress

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το stress μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τη καρδιά μας αλλά και ολόκληρο το σώμα μας.Υπάρχουν ενδείξεις ότι το χρόνιο stress που προκαλείται από τη κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια θυμού (λόγω κακών επαγγελματικών σχέσεων για παράδειγμα) μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των φλεγμονών ακόμα και στο να επηρεάσει τα συστατικά του αίματος όπως τα λευκά αιμοσφαίρια καθιστώντας το ανοσοποιητικό σύστημα ανήμπορο να ανταπεξέλθει στις απειλές.
To stress επίσης μπορεί να απειλήσει τη καρδιά. Το σύνδρομο της ‘’ραγισμένης καρδιάς’’ όπως το ακούτε  οφείλεται στο stress.

Πρέπει να πάρετε την ύπαρξη του stress στα σοβαρά και να το καταπολεμήσετε, προστατέψτε τον εαυτό σας. Ο καλύτερος τρόπος να το πράξετε ; Όσο και να ακούγετε ‘’κάπως’’ αποφασίστε πραγματικά να χαρείτε τη ζωή σας, ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν και βάλτε αγάπη σε ότι κάνετε, συγχώρεση και ευγνωμοσύνη. Βάλτε επίσης στη ζωή σας το crossfit, το γυμναστήριο, το τρέξιμο, τα calisthnics, το κολύμπι, τη ποδηλασία, το χορό και πολλά άλλα. Δοκιμάστε τι σας ταιριάζει και αγαπήστε την άθληση, θα σας αλλάξει τη ζωή. Η άθληση θα σας χαρίσει ώρες χαλάρωσης ή ξεσπάσματος μαζί και ενδορφίνες, χώρια ότι θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ καλύτεροι και θα σας αυξήσει και την αυτοπεποίθηση ….

Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος το έχει ρίξει στο τρέξιμο και το ποδήλατο !

πηγή: zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips