Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Συμβουλή: Δες πώς να γίνεις super fit χωρίς να το καταλάβεις!

Αν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα και θέλεις απλά να χάσεις 2-3 κιλάκια και να σφίξεις λιγάκι, προλαβαίνεις μια χαρά. Αν, όμως, έχεις μεγαλύτερο θέμα τότε τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. 

Ένας πολύ απλός τρόπος για να χάσεις γρήγορα λίπος, θερμίδες και βάρος είναι το τρέξιμο. Είτε το κάνεις συχνά-πυκνά είτε δεν το κάνεις ποτέ, μην χάνεις χρόνο. Βάλε τα αθλητικά σου, βγες έξω και πήγαινε στο πιο κοντινό πάρκο.

Το μυστικό είναι το εξής για να τρέχεις χωρίς να το καταλαβαίνεις και να μην κουράζεσαι με τίποτα. 

Όλα έχουν να κάνουν με την αναπνοή. Όσο κάνεις 3 βήματα τρέχοντας χαλαρά θα κάνεις ταυτόχρονα και μια εισπνοή (η εισπνοή σου θα κρατάει όσο 3 βήματα). Όσο κάνεις τα επόμενα 2 βήματα θα εκπνέεις. Επομένως θα πηγαίνεις δεξί, αριστερό δεξί (με ταυτόχρονη εισπνοή) και μετά χωρίς να σταματάς αριστερό, δεξί (με ταυτόχρονη εκπνοή) και μετά θα συνεχίζεις… εισπνοή, εκπνοή, εισπνοή, εκπνοή κ.ο.κ.

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά μόλις το δοκιμάσεις θα εντυπωσιαστείς. 

Αυτό το ΜΑΓΙΚΟ που συμβαίνει είναι ότι δίνοντας όλη σου την προσοχή στην αναπνοή έρχεσαι αυτομάτως στο παρόν και δεν σκέφτεσαι τίποτα. Εκτός από το ότι γυμνάζεσαι, λοιπόν, κάνεις και διαλογισμό γιατί το μόνο στο οποίο επικεντρώνεσαι είναι η αναπνοή σου.

πηγή: faysbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips