Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

3 tip περιποίησης για να μοιραστείς με τον καλό σου

Μπορεί να περνάς ώρες ολόκληρες για να λούσεις τέλεια τα μαλλιά σου ή να μένεις πιστή στη ρουτίνα της περιποίησης της επιδερμίδας σου αλλά έχεις σκεφτεί πως κάποια από αυτά πρέπει να τα κάνει και ο καλός σου; Παρακάτω θα διαβάσεις ποια μυστικά περιποίησης αξίζει να μοιραστείς μαζί του!

Το τέλειο σαμπουάν και μαλακτικό:
Και ο αγαπημένος σου όπως και εσύ δεν έχετε την ίδια τρίχα οπότε καλό είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετικά προϊόντα για το λούσιμο.

Εκείνος καλό είναι να λούζεται δυο με τρεις φορές την εβδομάδα και αν θέλει στο μεσοδιάστημα μπορεί – αν τα μαλλιά του λαδώνουν γρήγορα- να τα βρέχει απλά με νερό χωρίς να χρησιμοποιεί σαμπουάν.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγει να γίνει η τρίχα του πιο εύθραυστη μιας και τα φυσικά έλαια που παράγουν οι ρίζες είναι «τροφή» για τα μαλλιά, γι΄ αυτό καλό είναι να του πεις πως πρέπει να λούζεται κάθε δεύτερη μέρα.

Φυσικά πρέπει να βρεει ένα σαμπουάν που του ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών του.

Δεν χρειάζεται να μπαίνει διαρκώς στο ντους:
Φυσικά και δεν είπε κανείς πως δεν πρέπει να κάνει μπάνιο ο αγαπημένος σου! Απλά το καυτό νερό δεν κάνει καλό να πέφτει στο πρόσωπό του συχνά σε αντίθεση με το χλιαρό νερό που δεν κάνει κακό στην επιδερμίδα του γιατί ίσως είναι κάτι που δεν έχει σκεφτεί. Το καυτό νερό θα απομακρύνει τα φυσικά έλαια από την επιδερμίδα του και για τον λόγο αυτό καλό είναι να το προσέξει. Αυτό ισχύει τόσο για την επιδερμίδα όσο και για το τριχωτό της κεφαλής σου.

Η ενυδάτωση είναι το παν:
Φυσικά και δεν είπαμε να έχει και κρέμα νύχτας και αντηλιακή και για τις λεπτές γραμμές αλλά μια ενυδατική πρέπει να την έχει μιας και η ενυδάτωση δεν είναι μόνο γένους θηλυκού. Εξάλλου το γεγονός πως μπορεί να ξυρίζεται αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα σίγουρα προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα του και αν δεν το φροντίσει δεν αποκλείεται να εμφανίσει ξηροδερμία ειδικά τώρα το φθινόπωρο.

Για εκείνον μόνο: προσοχή στο μούσι!
Μπορεί να χρησιμοποιεί το μούσι του για να καλύπτει τα σπυράκια του ή τα μαύρα στίγματα αλλά η αλήθεια είναι πως και εσύ όπως και ο αγαπημένος σου πρέπει να επενδύσετε στον καθαρισμό της επιδερμίδας σας όσο πιο συχνά μπορείτε. Αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποχωριστεί το μούσι του λοιπόν ας είναι…

πηγή: womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips