Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 12/3

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν από το απόγευμα και μετά, στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 4 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, 7 έως 21 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξαίρεση τη βορειοανατολική Ελλάδα όπου θα είναι κυρίως ανατολικοί – βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε και στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους νοτιοδυτικούς ασθενείς έως μέτριους.

Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

πηγή: zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips