Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Hair Strobing: Ανταύγειες με σφουγγαράκι, έτσι βάφει τα μαλλιά της και η Gigi Hadid

Ο τρόπος με τον οποίον βάφουμε τα μαλλιά μας, ανανεώνεται και αποκτά νέα εργαλεία. Αν κάνεις ανταύγειες τα μαλλιά σου, τότε πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε την τακτική «Hair Strobing».


Ο νέος τρόπος βαφής έχεις ως βασικό του εργαλείο το σφουγγαράκι που απλώνεις το foundation, τον σπόγγο Beautyblender.

O haircolourist Jamie Stevens εξηγεί στην Teen Vogue σε τι χρησιμεύει το σφουγγαράκι, το οποίο όπως υποστηρίζει δίνει καλύτερο αποτέλεσμα απ΄ ότι τα συνηθισμένα πινέλα βαφής.

«Πλέον όταν κάνω ανταύγειες σε μία γυναίκα, κόβω στη μέση το σφουγγαράκι και με αυτό απλώνω το χρώμα εκεί που θέλω να δώσω περισσότερο λάμψη», τονίζει.

Οι μαλακές και στρογγυλεμένες άκρες του σπόγγου βοηθά το χρώμα καλύτερα από κάθε άλλο εργαλείο να απλωθεί ομοιόμορφα, χαρίζοντας πιο φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά το hair strobing δεν συνίσταται σε όλους τους τύπους ανταύγειες, αλλά σε όσους θέλουν να κάνουν babylights, δηλαδή πάνω στο φυσικό τους χρώμα να κάνουν μερικά σημεία πιο φωτεινά, βάφοντας τα με χρώμα ένα τόνο πιο ανοιχτό από αυτό που έχουν. Το σφουγγαράκι αυτό πετυχαίνει το σκοπό του.
Ο Stenens χρησιμοποιεί αυτή τη τακτική και σε όσες θέλουν να κάνουν λίγο πιο «έξαλλες» ανταύγειες στα μαλλιά τους, με χρώματα όπως το γκρι, το μωβ, το μπλε κτλ.

Όπως και να έχει η τάση έρχεται κατευθείαν από την Αμερική με τη Gigi Hadid να είναι ένθερμη οπαδός της.

πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips