Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Μάθετε τα τρικ ομορφιάς της Kendal Jenner

Αποκαλύψεις από την Κένταλ Τζένερ. Γιατί ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα διάσημα μέλη της οικογένειάς της; Η ίδια δίνει τις απαντήσεις.


Είναι απλή, με προσεγμένα μαλλιά, δροσερή επιδερμίδα και λίγο κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Κάπως έτσι κερδίζει τις εντυπώσεις η Κένταλ Τζένερ σε σχέση με τα υπόλοιπα διάσημα μέλη της οικογένειάς της.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της επιτυχίας της: Ότι ακολουθεί ένα στιλ εμφάνισης πιο κλασσικό, ενώ οι αδελφές της κάνουν πάντα δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AOL (America Online). 

Όπως δηλώνει η ίδια για το προσωπικό της στιλ ομορφιάς «αν πρόκειται να με ρωτήσουν αν προτιμώ να βάφω πιο έντονα τα μάτια μου ή τα χείλη, θα έλεγα ξεκάθαρα τα χείλη μου, αλλά το να παίζεις με τα μάτια σου πιστεύω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό. Αλλά δεν μου αρέσουν τα μάτια που είναι έντομα μαύρα βαμμένα, γιατί φαίνονται βαριά».

Τα τεχνάσματα του μακιγιάζ της Τζένερ

Η Κένταλ όμως ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα τεχνάσματα όταν μακιγιάρεται για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μυστικά που ακολουθούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Έτσι πάντα ξεκινάει να βάφεται από την κορυφή των φρυδιών, τα ζυγωματικά και το πηγούνι της και στη συνέχεια βάφει την μύτη της με μπρονζέ make up και δίνει λίγη λάμψει με ένα αντίστοιχο προϊόν.

πηγή: thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips