Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Βίντεο: Γορίλας άρπαξε τετράχρονο παιδί που έπεσε στο κλουβί του

Για περίπου 10 λεπτά έσερνε το παιδί χωρίς να το τραυματίσει - Οι υπεύθυνοι του πάρκου έκριναν ότι το παιδί κινδυνεύει και σκότωσαν τον ηλικία 17 ετών γορίλα.


Τρόμος επικράτησε στο ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι όταν οι επισκέπτες είδαν ένα αγόρι ηλικίας μόλις 4 ετών να πέφτει μέσα στο κλουβί με τους γορίλες και ένα θηριώδες θηλαστικό να το πλησιάζει και να το περιεργάζεται.

Ο ηλικίας 17 ετών γορίλας έσερνε το παιδί για περίπου 10 λεπτά, μέχρι δηλαδή να παρέμβουν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου οι οποίοι επειδή έκριναν ότι η κατάσταση ήταν επικίνδυνη πυροβόλησαν και σκότωσαν τον γορίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έπεσε μέσα στην τάφρο όταν άγνωστο πως πέρασε από τα κάγκελα του κλουβιού. Από την πτώση του, μάλιστα, από ύψος περίπου 3,5 μέτρων τραυματίστηκε, όχι, όμως, σοβαρά.

«Έκαναν μια σκληρή επιλογή αλλά ήταν η σωστή γιατί έσωσαν τη ζωή του παιδιού» δήλωσε ο διευθυντής του κήπου για την απόφαση να θανατωθεί ο βάρους 181 κιλών γορίλας.

Όπως εξήγησε αν χρησιμοποιούσαν αναισθητικά βέλη ο γορίλας δεν θα εξουδετερωνόταν άμεσα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού.

πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips