Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

iPhone: Πληροφορίες για σημαντικό redesign κάθε τρία χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ασία, η Apple θα κάνει αλλαγές στον κύκλο ανανέωσης των iPhones.
Μέχρι σήμερα, η Apple έκανε σημαντικό redesign κάθε 2 χρόνια στα iPhones, κυκλοφορούσε την κανονική έκδοση και στη συνέχεια την s με αλλαγές κυρίως στο εσωτερικό.

Με βάση την τακτική της, θεωρητικά φέτος θα περιμέναμε να δούμε σημαντικές αλλαγές στο iPhone 7, που θα έρθει τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, οι διαρροές δείχνουν ότι η συσκευή θα μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του iPhone 6/ iPhone 6s, με μικρές αλλαγές όπως οι γραμμές για τις κεραίες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Nikkei αυτή θα είναι η αρχή ενός νέου κύκλου ανανέωσης συσκευών, που θα ακολουθήσει η Apple. Τα iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 θα είναι τα πρώτα μοντέλα που θα μοιραστούν παρόμοιο design και όσοι θέλουν διαφορετικό σχεδιασμό, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2017.

Η απόφαση να αλλάξει τον κύκλο ανανέωσης του iPhone και να τον πάει στα 3 χρόνια, πάρθηκε από την Apple λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά, η οποία έχει πτωτικές τάσεις. Μέσα στο 2016 η Apple δεν αναμένει να πουλήσει περισσότερα smartphones απ ότι το 2015. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια εξαιρετικά καινοτόμα τεχνολογία για να βάλει στα iPhone.

Οι φήμες λένε ότι από iPhone 7 αναμένουμε dual-camera (στην Plus έκδοση), αντοχή στο νερό, ίσως λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και αφαίρεση της 3.5 χλστ. υποδοχής για τα ακουστικά. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένα και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

πηγή: techblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips