Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Είστε Ελληνίδα ή Παριζιάνα; Tι σημαίνει η απόχρωση του κραγιόν σας;

Δείτε την έρευνα που αποκαλύπτει ποια απόχρωση κραγιόν προτιμούν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο.
Είσαι μια Λονδρέζα, μια Παριζιάνα ή μια Νεοϋορκέζα; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από τις επιλογές του make-up σου και κυρίως την απόχρωση του κραγιόν που προτιμάς, η οποία μπορεί να πει πολλά περισσότερα για εσένα από ό,τι νόμιζες.
Κι όμως, αυτό αποκαλύπτει νέα έρευνα η οποία ανακάλυψε τα πιο δημοφιλή κραγιόν σε όλο τον κόσμο.

Καταρχάς, ξεχάστε τις τάσεις της ομορφιάς που βλέπουμε στην πασαρέλα και σκεφτείτε ποιες αποχρώσεις προτιμάτε όταν αγοράζετε κραγιόν από καταστήματα καλλυντικών.

Η έρευνα λέγεται «International Lipstick Colour of The Year Report» και εξέτασε τις πιο δημοφιλής αποχρώσεις σε μεγάλες πόλεις όπως το Σίδνεϊ, η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Σαγκάη, το Χονγκ Κονγκ, το Λας Βέγκας αλλά και την Αθήνα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκαλύπτουν ότι ότι, ενώ οι Νεοϋορκέζες αγοράζουν φωτεινό κόκκινο (όπως φαίνεται στην Ολίβια Παλέρμο, Ρίτα Όρα και Γκουέν Στέφανι), οι Λονδρέζες προτιμούν το χρώμα μπεζ - nude (γυμνό) - βλέπε Δούκισσα του Κέιμπριτζ και Κάρα Ντελεβίν, ενώ οι Παριζιάνες προτιμούν το σκούρο ροζ – βλέπε Κίρα Νάιτλι και Μαριόν Κοτιγιάρ.

Οσο για τις Ελληνίδες; Οπως φαίνεται στη λίστα, προτιμούν το έντονο φούξια.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις προτιμήσεις κραγιόν ανά χώρα (αναφέρεται η πόλη).

Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Μήπως τελικά ζείτε σε λάθος χώρα;

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, το αεροδρόμιο Heathrow, το οποίο διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία προιόντων ομορφιάς στην Ευρώπη, έχει δημιουργήσει μια σειρά από κραγιόν - έργα τέχνης, τα οποία έχουν μετατραπεί σε είναι μίνι γλυπτά σκαλισμένα στο χέρι από τον καλλιτέχνη Hedley Wiggan.

Χρησιμοποιώντας τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις από την έρευνα, ο Wiggan δημιούργησε τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στον κόσμο: Το Μπιγκ Μπεν, τον Πύργο του Άιφελ, το Burj Khalifa, το Άγαλμα της Ελευθερίας και τον πύργο της Σαγκάης.

Η σειρά αυτή εκτίθεται από σήμερα και για ένα μήνα στο Terminal 5 του αεροδρομίου και θα είναι διαθέσιμα για αγορά.

Δείτε στο βίντεο τον καλλιτέχνη να δημιουργεί τα μνημεία πάνω στα κραγιόν με έναν απίστευτο τρόπο!


πηγή: thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips