Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές καφετέριες στον κόσμο

Η ζωή είναι ωραία και προσφέρει πολλές απολαύσεις. Μια από αυτές μπορεί να θεωρηθεί και εκείνη η στιγμή της χαλάρωσης, της απόλαυσης του αγαπημένου καφέ σε ένα ζεστό περιβάλλον, με καλή παρέα. Αξία ανεκτίμητη!

Οι καφετέριες είναι γενικά ένα φθηνό μέρος για να απολαύσετε ένα γρήγορο καφέ και ένα σνακ, αλλά όπως σχεδόν οτιδήποτε άλλο στον κόσμο, υπάρχουν και οι πολυτελείς εκδόσεις.

Παρά το γεγονός ότι το καφέ προέρχεται από την Ευρώπη και γρήγορα έγινε ένα σημείο συνάντησης για τους διανοούμενους και τους καλλιτέχνες, πλέον έχουν γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Πολλά από τα πιο πολυτελή καφέ στον κόσμο υπάρχουν σήμερα στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Δείτε παρακάτω τις 5 πιο πολυτελείς καφετέριες στον κόσμο

5. Roberto Cavalli, St. Tropez


Στο υπερπολυτελές St Tropez, άνοιξε πρόσφατα καφετέρια, ο σχεδιαστής Roberto Cavalli. Το καφέ (όπως ήταν αναμενόμενο) διαθέτει μοντέρνα animal prints και γκουρμέ κουζίνα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του συγκεκριμένου καφέ είναι οι τρόποι με τους οποίους αλλάζει, ανάλογα την ώρα της ημέρας. Το Cavalli προσφέρει brunch το πρωί, δείπνο το βράδυ και κατά τη διάρκεια του happy hour, διαθέτει ζωντανή μουσική από DJ. Ο συνδυασμός της ευελιξίας, της κομψής διακόσμησης και του γευστικού φαγητού και ποτού, κάνουν τον καφέ Cavalli ένα must-see μέρος, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τη νύχτας.

4. Café de la Paix, Παρίσι


Το περίφημο Café de la Paix στο Παρίσι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την όπερα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλες τις πολυτελείς ανάγκες σας με ευκολία. Το δεκατιανό στο Café de la Paix κοστίζει περίπου € 85 και αποτελείται από γκουρμέ πιάτα και πολυτελή ποτά. Οι Εμίλ Ζολά και ο Guy de Maupassant σύχναζαν στο de la Paix, γεγονός που προκαλεί συγκίνηση και δέος στους θαμώνες της καφετέριας.

3. Bulgari, Tόκιο
Το Il Bar, Terrazza Lounge του Bulgari στο Τόκιο χρεώνει περίπου $ 16 για ένα κομμάτι από την εξαιρετική σοκολάτα τους. Το εσωτερικό του καφέ είναι σε ουδέτερους τόνους, δημιουργώντας μια χαλαρή και πολυτελή ατμόσφαιρα, σίγουρα κάτι που θέλετε να αισθανθείτε αφότου έχετε δαπανήσει $ 16 για ένα κομμάτι σοκολάτας.

2. Bloomsbury Café, Ντουμπάι

Το Bloomsbury Café υπερηφανεύεται για το πολυτελές περιβάλλον του καθώς και για την δημιουργία του πιο εξαιρετικού cupcake του κόσμου, το οποίο τυγχάνει να είναι και το πιο ακριβό cupcake του κόσμου: στα $ 1.000, αυτό το cupcake με επικάλυψη χρυσού και πραγματικό βρώσιμο χρυσό είναι αναμφίβολα ένα αληθινό σύμβολο πολυτέλειας.

1. Café Florian, Βενετία

Το Café Florian υπάρχει περίπου από τις αρχές του 18ου αιώνα και υπήρξε ένα από τα πρώτα καφενεία που επέτρεψε την είσοδο και σε γυναικείες παρουσίες. Το Café Florian χωρίζεται σε δύο μέρη, ένα μέρος είναι μουσείο και το άλλο καφενείο: Το καφέ διαθέτει μια ιδιωτική συλλογή τέχνης παγκοσμίου φήμης, που την δανείζει σε μουσεία και ήταν (και παραμένει) ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας. Το εσωτερικό διαθέτει απαλό φωτισμό και επιχρυσωμένα ταβάνια που συμβάλλουν στην πολυτέλεια που είναι αισθητή με το που εισέλθεις στο χώρο. Αν είστε λάτρης της ιστορίας και εραστής του καφέ, το Café Florian είναι σίγουρα το ιδανικό μέρος για εσάς.

(πηγή: newmoney)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips