Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Οι χρυσοί κανόνες της περιποίησης του δέρματος σας


Για να διατηρείτε το δέρμα σας όμορφο και λαμπερό και να έχετε νεανική εμφάνιση κάποιες καθημερινές συνήθειές σας πρέπει να γίνουν κανόνες.

Κάντε καθημερινά γυμναστική. Είναι απαραίτητο να κάνετε γυμναστική 15 λεπτά την ημέρα για να διατηρείτε το σώμα σας σε φόρμα και να έχετε καλή διάθεση. Χορέψτε 5 αγαπημένα σας τραγούδια τη μέρα και θα έχετε κάνει 15 λεπτά αερόβιας άσκησης χωρίς να το καταλάβετε! Η συστηματική άσκηση είναι αυτή που θα φέρει αποτελέσματα και όχι η πολύωρη και η περιστασιακή.

Εντάξτε στη διατροφή σας φρούτα και λαχανικά. Μία ισορροπημένη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή θα σας δώσει την ελαστικότητα που επιθυμείτε στο δέρμα σας και την απαραίτητη υγρασία, ώστε να μην το νιώθετε αφυδατωμένο. Αντικαταστήστε 2 γεύματα της εβδομάδας με σαλάτα και προτιμήστε τα φρούτα για σνακ.

Πιείτε πολύ νερό. Το Α και το Ω για την αντιγηραντική προστασία του δέρματος είναι η διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα σας. Ενυδατωθείτε πίνοντας 8 ποτήρια νερό τη μέρα και θα δείτε τη διαφορά.

Προστατευτείτε από τον ήλιο. Επενδύστε όλες τις εποχές του χρόνου σε μία καλή αντηλιακή προστασία και φορέστε γυαλιά ηλίου για να μη «ζαρώνετε» τα μάτια σας.

(πηγή: govastileto)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips