Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

5 μυστικά για υγιή μαλλιά

Λούζεσαι κάθε δύο μέρες, περιποιείσαι καθημερινά τα μαλλιά σου, εφαρμόζεις μάσκες, λαδάκια και προϊόντα ενυδάτωσης, αλλά κάποιες φορές τα βλέπεις θαμπά, άτονα και ταλαιπωρημένα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να απελπίζεσαι, αλλά να ανακαλύψεις τα μυστικά που θα σου χαρίσουν υγιή και λαμπερά μαλλιά.
1. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς συνεχώς προϊόντας κατά της θερμότητας.

Είναι θαυματουργά γιατί εμποδίζουν το φριζάρισμα, τις σπασμένες άκρες και τη θολή όψη. Δοκίμασε ένα spray προστασίας που δίνει λάμψη και προσπάθησε να το εφαρμόζεις τακτικά.

2. Διάλεξε τα σωστά εργαλεία για ίσιωμα ή μπούκλες.

Επένδυσε σε μία καλή χτένα από σιλικόνη, μία βούρτσα και ένα σίδερο για τα μαλλιά με κεραμικές πλάκες. Για να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή, δοκίμασε να χρησιμοποιείς και τα κατάλληλα εργαλεία.

3. Μην κακομεταχειρίζεσαι τα μαλλιά σου, όταν είναι βρεγμένα.

Όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμα βρεγμένα καλό είναι να μην τα χτενίζεις και να μην τα μαζεύεις με λαστιχάκι. Περίμενε μερικά λεπτά μετά το λούσιμο, για να στεγνώσουν και στη συνέχεια, να τα περιποιηθείς.

4. Χρησιμοποίησε τα σωστά προϊόντα για να προστατεύεις το τριχωτό της κεφαλής.

Θεραπείες με έλαιο αμυγδάλου ή καρύδας θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να είναι πιο υγιή και να μακραίνουν πιο εύκολα, λένε οι δερματολόγοι. Ανακάλυψε τα κατάλληλα προϊόντα και προσπάθησε να τα εφαρμόζεις τακτικά.

5. Ποτέ μην ξεχνάς το αντηλιακό σου. Ναι, και για τα μαλλιά!

Επίλεξε ένα spray με αντηλιακή προστασία που θα εφαρμόζεις καθημερινά. Τα μαλλιά σου θα δείχνουν συνεχώς λαμπερά και υγιή.

πηγή: joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips