Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

5 tips για να μην είναι βαρετή η ντουλάπα σας

Ανοίγεις την παραγεμισμένη ντουλάπα σου, στέκεσαι γύρω στα δύο με τρία λεπτά και κοιτάς τα ράφια και τις κρεμάστρες χωρίς να βρίσκεις κανένα ενδιαφέρον. Στη συνέχεια, σκέφτεσαι πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις και ξανακλείνεις τις πόρτες με δύναμη. Πόσες φορές έχει ζήσει τη συγκεκριμένη στιγμή και έπειτα, αναρωτιέσαι πως γίνεται να είναι γεμάτη η ντουλάπα σου, αλλά να μην έχεις τίποτα να φορέσεις στις βόλτες σου ή στο γραφείο, γιατί όλα σου φαίνονται βαρετά;
Δυστυχώς, το παθαίνεις πολλές φορές και αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί μπορεί να κάνεις άσκοπες αγορές, ίσως ενθουσιάζεσαι εύκολα από τα κομμάτια που βλέπεις στις βιτρίνες ή αγοράζεις προϊόντα που δεν ταιριάζουν στο στιλ σου και καταλήγεις πάντα να φοράς τα ίδια και τα ίδια.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνεις για να αποφύγεις και αυτή την άνοιξη τα ίδια λάθη; 5 βασικά tips θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τη ντουλάπα σου και να μην τη βρίσκεις πια βαρετή.

1. Ποιότητα
Η ποιότητα στα ρούχα, τις τσάντες και τα παπούτσια πάντα μετράει κι έτσι ίσως πρέπει να επενδύεις πιο συχνά σε κομμάτια που μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά σίγουρα θα φορέσεις πολλές σεζόν.

2. Ποικιλία
Προσπάθησε να δημιουργήσεις μία γκαρνταρόμπα με ποικιλία. Επένδυσε σε μερικά βασικά κομμάτια, ίσως πιο κλασικά και διαχρονικά και δοκίμασε να προσθέτεις κάθε σεζόν μερικά από τα trends που μπορείς να υποστηρίξεις και ταιριάζουν στο στιλ σου.

3. Εφαρμογή
Τα ρούχα σου πρέπει να είναι απολύτως πρακτικά και άνετα, ακόμη κι αν είναι πιο glam. Πρόσθεσε στη ντουλάπα σου κομμάτια που συνδυάζουν άνεση και στιλ.

4. Πολυφωνία
Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους είναι ιδανικό για τη ντουλάπα σου. Αυτό ίσως είναι και το πιο σημαντικό. Ανακάλυψε κομμάτια που ταιριάζουν σε πολλά στιλ, περιστάσεις και σεζόν.

5. Χαρακτήρας
Τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου πρέπει να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το στιλ σου, γι’ αυτό διάλεξέ τα με προσοχή!

πηγή: joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips