Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς: Γνωρίστε τις καλλυντικές ιδιότητες του ελαιόλαδου

Ανέκαθεν το ελαιόλαδο πρωταγωνιστούσε στις υπηρεσίες της ομορφιάς. Η πανάρχαια καλλυντική προσφορά του ελαιόλαδου βρίσκει εφαρμογή στην σύγχρονη εποχή. Χρησιμοποιείστε αυτό το απλό υλικό που υπάρχει στο σπίτι σας στην καθημερινή σας περιποίηση.

Αφρόλουτρο με ελαιόλαδο. Κάποτε, η Sophia Loren είχε πει ότι ένα από τα μυστικά ομορφιάς της είναι το μπάνιο σε ελαιόλαδο. Φυσικά, δε σημαίνει ότι θα γεμίσετε τη μπανιέρα σας με αυτό. Γεμίστε την κανονικά με νερό και προσθέστε μόλις 5 κ.σ. ελαιόλαδο.

Δέρμα λαμπερό και απαλό. Φτιάξτε λοσιόν σώματος όπως παλιά, οι γιαγιάδες μας που δεν είχαν όλα αυτά τα body lotions με άρωμα εξωτικών φρούτων Αμέσως μετά το μπάνιο και πριν σκουπιστείτε απλώστε λίγο ελαιόλαδο.

Makeup remover. Αφαιρεί και την πιο επίμονη αδιάβροχη μάσκαρα. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο σε ένα βαμβάκι και αφαιρέστε απαλά το μακιγιάζ σας. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και αν χρειαστεί επαναλάβετε το.

Δυνατά νύχια. Μπορείτε να ζεστάνετε ελάχιστα ελαιόλαδο σε ένα μπολάκι και βουτήξτε τα νύχια σας για 5-10 λεπτά. Επαναλάβετε το 1-2 φορές την εβδομάδα.

Κρέμα ματιών. Ταμπονάρετε λίγο ελαιόλαδο με βαμβάκι κάτω από τα μάτια πριν πέσετε για ύπνο το βράδυ. Αν θέλετε,διατηρήστε ένα μπουκαλάκι με ελαιόλαδο στο ψυγείο για να σας δροσίζει την επιδερμίδα.

πηγή: zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips