Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Έξυπνα tips για να μείνετε αφοσιωμένες στη δίαιτά σας

Η αφοσίωση είναι σημαντική για να έχει αποτελέσματα η δίαιτα που ακολουθείτε γι' αυτό  ακολουθείστε  τα παρακάτω tipw, ώστε να  μην αφήσετε καί αυτή τη φορά τη δίαιτα στη μέση.

Να είστε πολύ συγκεκριμένες
Όταν ξεκινάτε μία δίαιτα χωρίς να έχετε κάποιους στόχους έχετε πολλές πιθανότητες να την αφήστε στη μέση.. Όταν είστε συγκεκριμένες σχετικά με το στόχο σας,  τότε η επίτευξή του θα σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε.

Προσχεδιάστε τι θα φάτε
Όταν χρειαστεί να παραγγείλετε κάτι από κατάλογο μπορεί η ποικιλία φαγητών να σας ενθουσιάσει και να σας κάνει να χαλάσετε για λίγο τη δίαιτά σας. Αντισταθείτε στη δυνατότητα της επιλογής που έχετε και προσχεδιάστε τι θα φάτε ανάλογα με τις θερμίδες που πρέπει να πάρετε.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της δίαιτας σας
Για να αποφύγετε το χάσμα μεταξύ του πού θέλετε να φτάσετε και του πού είστε τώρα παρακολουθήστε την πρόοδό σας. Συνεχίστε να ζυγίζεστε και σημειώστε τις ημέρες που ασκείστε σε ένα ημερολόγιο. Όταν εστιάζετε στην πρόοδο που κάνατε είναι εύκολο να νιώθετε πρόωρη αίσθηση επιτυχίας και να παίρνετε δύναμη για να συνεχίσετε.

Να έχετε αισιοδοξία
Το χάσιμο βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά, όταν βρίσκεστε σε δίαιτα πρέπει να έχετε αισιόδοξο πνεύμα. Για να χάσετε κιλά πρέπει να πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα του διαιτητικού προγράμματος που ακολουθείτε.

πηγή: govastileto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips