Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Τα πιο hot trends στα μαλλιά σου γι' αυτό το καλοκαίρι!

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να δοκιμάσεις μερικές αλλαγές στο στιλ σου, αλλά και στα μαλλιά σου. Μία mini ανανεώση θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση και έρχεται να καλωσορίσει τα πιο hot hair trends.

Να, ποιες τάσεις μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την εποχή.

Φωτοσκιάσεις στα μαλλιά.

Το απόλυτο make up trend του 2014 μεταφέρεται και στα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι. Το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου αποκτά μεγαλύτερη ένταση με πιο ανοιχτόχρωμες, διακριτικές ανταύγειες που ταιριάζουν απολύτως με την απόχρωση της επιδερμίδας σου, ώστε να μη δημιουργείται έντονη αντίθεση.

Η τεχνική babylights έχει την τιμητική της.

Οι ξανθές -σχεδόν λευκές- ανταύγειες που έχουν τα νεογέννητα γίνεται η τάση του καλοκαιριού. Φυσικά, η τεχνική εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών αρκεί να επιλέξεις αποχρώσεις κοντά στο φυσικό σου χρώμα, για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Pixie haircuts

Θέλεις μία αλλαγή; Ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα κοντό haircut με ασυμμετρίες, όπως αυτό που διάλεξε η Scarlett Johansson. Ανάλαφρο χτένισμα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Bronde

Ναι, καλά διάβασες. Η τεχνική bronde προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων brown και blonde. Το καλοκαιρινό trend που έχει ήδη δοκιμάσει η Beyonce, δίνει ένα φυσικό, φωτεινό αποτέλεσμα.



Ροζ ανταύγειες

Τις είδαμε στη Sienna Miller και τις ζηλέψαμε. Ταιριάζουν πολύ στα κορίτσια με ξανθά μαλλιά και δίνουν μία πιο rock πινελιά.



πηγή: joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips