Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Μικρά μυστικά για να «κρύψεις» έξυπνα τις μικρο-ατέλειες του σώματός σου

Υπάρχουν μικρά μυστικά για να «κρύψεις» έξυπνα τις μικρο-ατέλειες του σώματος σου, λίγο πριν βγεις στην παραλία και η αυτοπεποίθηση σου να ανεβεί στα ύψη.

1. 30 λεπτά πριν φορέσεις το bikini σου απολέπισε τις περιοχές που αντιμετωπίζεις το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Στη συνέχεια ρίξε πολύ κρύο νερό. Η μικρο-κυκλοφορία του δέρματος θα διεγερθεί και το πρόβλημα θα είναι λιγότερο ορατό για λίγες ώρες μετά.
2. Μην ξεχνάς την πλάτη σου. Χρησιμοποίησε μια μαλακή βούρτσα για να την τρίψεις και ένα αφρόλουτρο με σαλικυλικό οξύ για να απομακρύνεις μαύρα στίγματα και να αποτρέψεις τη δημιουργία ακμής.
3. Πιο λαμπερή επιδερμίδα με ξηρό έλαιο καρύδα. Αμέσως μετά το ντους  σε νωπή επιδερμίδα χρησιμοποίησε ξηρό έλαιο καρύδα σε όλη την επιφάνεια του σώματος σου. Το μαύρισμα θα αναδειχθεί και θα αποκτήσεις απαράμιλλη λάμψη.
4. Ανόρθωσε του γλουτούς με spray tan.  Επισκέψου ένα κέντρο αισθητικής και ζήτα να ψεκάζουν με αυτομαυριστικό προϊόν το σημείο που τελειώνουν οι γλουτοί και ξεκινά το πόδι σου. Η συγκεκριμένη φωτοσκίαση θα δημιουργήσει το εφέ πιο ανορθωμένων γλουτών.
5. Κάνε τα χέρια σου να δείχνουν πιο αδύνατα κρατώντας τα πάντα μακριά από τον κορμό. Το ίδιο κάνουν και όλοι οι celebrities όταν φωτογραφίζονται στο red carpet.
 6. Αν έχεις βαρύ και μεγάλο στήθος περπατά στητά στην παραλία και πιάσε τα μαλλιά σου ένα κοτσάκι. Τα μακριά μαλλιά προσθέτουν όγκο στην περιοχή

πηγή: govastileto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips