Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Πώς να αγοράσετε το δικό σας νησί

Δεν χρειάζεται να είστε εξωφρενικά πλούσιοι για να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου.

Νησιά πωλούνται σε όλο τον κόσμο για λιγότερα από 100.000 δολάριο, ποσό δελεαστικό για όσους αναζητούν ένα καταφύγιο διακοπών ή μία ριζική αλλαγή του τρόπου ζωής τους. Την ίδια ώρα, οι μέσες τιμές ακινήτων στο Λονδίνο φτάνουν τις 750.000 δολάρια, ενώ ορισμένα ακίνητα «αγγίζουν» ακόμη και τις 970.000 ευρώ.

Υπάρχουν νησιά για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Ευκαιρίες αγοράς μπορείτε να βρείτε σε όλα τα μέρη του κόσμου, όμως στην κεντρική Αμερική, στη Σκωτία, στην Ιρλανδία, στη Σουηδία και στον Καναδά θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές.

Οι κλασικοί αγοραστές νησιών είναι πολυάσχολοι επαγγελματίες που αναζητούν ένα μέρος διακοπών, ωστόσο έχουν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που οι κυβερνήσεις και οι οργανώσεις που ενδιαφέρονται για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τι μπορεί, λοιπόν, να αγοράσει κανείς με λιγότερα από 100.000 δολάρια;

Μην περιμένετε κάτι πολύ εντυπωσιακό. Ίσως μια μικρή καλύβα και ένα αγκυροβόλιο για την πρόσβασή σας στο νησί. Μερικοί ιδιοκτήτες αναβαθμίζουν το ακίνητό τους χτίζοντας ένα σπίτι ή βελτιώνοντας τις υποδομές πρόσβασης.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκαλύπτει μια σειρά από υπηρεσίες πώλησης νησιών. Πάρτε μερικές συμβουλές σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το πρώτο σας νησί:

1) Βεβαιωθείτε ότι το νησί δεν είναι πολύ μακριά από την ηπειρωτική χώρα.

2) Ελέγξτε πως υπάρχουν οι βασικές υπηρεσίες και υποδομές. Τα νησιά συνήθως βασίζονται σε γεννήτριες ή υποβρύχια καλώδια για την παροχή ενέργειας.

3)Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε άδεια για κατασκευή.

πηγή: fortunegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips