Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Έτσι θα στέλνουμε πιο γρήγορα email

Ξεχάστε το εικονίδιο της «απάντησης».

Στα πολύτιμα δευτερόλεπτα που ξοδεύουμε στέλνοντας μηνύματα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναμένεται να προστεθούν οι λέξεις: «Τέλεια», «Ευχαριστώ» και «Το κατάλαβα».


Η Google αποφάσισε να προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό στο Gmail, το λεγόμενο Smart Reply, το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη σε όσους χρησιμοποιούν το εν λόγω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ανάμεσα σε τρείς προκαθορισμένες απαντήσεις, τις οποίες μπορούν και να τις επεξεργαστούν εάν θέλουν προκειμένου να γίνουν πιο αληθοφανής και να γλιτώνουν αρκετό χρόνο.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που κυκλοφόρησε η Google στα κινητά το Νοέμβριο. Μάλιστα, η τεχνολογική εταιρεία αναφέρει ότι ήδη το 10% των κινητών απαντήσεων αποστέλλονται μέσω του Smart Reply.

To συγκεκριμένο πρόγραμμα εξετάζει με την πάροδο του χρόνου τα δεδομένα των μηνυμάτων σας, έτσι ώστε να προσαρμόσει τις απαντήσεις ανάλογα με το χαρακτήρα της γραφής σας.

Σημειώνεται ότι το νέο χαρακτηριστικό της Google δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε όλους, καθώς οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Inbox από την εφαρμογή του Gmail προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην επιλογή του Smart Reply.

πηγή: fortunegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips