Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

10 απλά βήματα για να αποκτήσετε περισσότερους followers στο Twitter

Όσοι συμμερίζονται και κατανοούν τη δύναμη των social media, σίγουρα αναγνωρίζουν την αξία του Twitter.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Facebook, πολύ πιο άμεσο και αρκετά πιο «παιχνιδιάρικο» μέσο, κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους οπαδούς. Με ποιον τρόπο όμως μπορείτε να ξεχωρίσετε και να αυξήσετε τους followers; Δείτε παρακάτω!

Κάντε περισσότερα follow. Οι άνθρωποι σπάνια θα έρθουν σε σας, έτσι η καλύτερη στρατηγική είναι να πάτε εσύ σε αυτούς. Χρησιμοποιήστε το Who to Follow του Twitter για να βρείτε και να ακολουθήσετε τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα και tweets.

Αναβαθμίστε το προφίλ σας. Η φωτογραφία που έχετε στο προφίλ σας θα πρέπει να είναι κοντινή του προσώπου σας ή θα πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα σας.

Σύνδεστε το twitter με το λογαριασμό σας στο Facebook και ζητήστε από τους φίλους σας να σας ακολουθήσουν.

Συστηθείτε διακριτικά. Όταν ακολουθείτε νέους ανθρώπους, περιηγηθείτε στον «τοίχο» τους και βρείτε ένα tweet στο οποίο μπορείτε να ανταποκριθείτε αμέσως. Απαντώντας στα tweets τους, δείχνετε ότι δίνετε προσοχή κάτι το οποίο θα κάνουν και εκείνοι σε εσάς.

Tweetάρετε συχνά αλλά όχι πολύ συχνά! Να θυμάστε ότι όσο αυξάνονται οι followers σας κάποιοι δε θα σας γνωρίζουν, συνεπώς θα είναι ενοχλητικό να βλέπουν συνέχεια κάποιο tweet σας.

Κάντε ερωτήσεις στους followers σας. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κρατάμε «κοντά» όσους μας ακολουθούν. Επίσης να απαντάτε σε ο, τι σας ρωτούν και να βάζετε στην κουβέντα και άλλα άτομα δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Κάντε αστεία tweets! Οι χρήστες του twitter προτιμούν να κάνουν follow κάποιους που γράφουν αστείες φράσεις ή ανέκδοτα παρά όσους μιλούν συνέχεια για όχι ευχάριστα πράγματα.

Κάντε tweet ειδήσεις. Εναλλακτικά κάντε retweet την είδηση από ένα ενημερωτικό site. Έτσι οι followers σας θα ξέρουν πάντα ότι έχετε την είδηση και θα σας κάνουν retweet διαδίδοντας το προφίλ σας.

Και κάτι πιο δραστικό...

Εξαπατήστε με τα #AutoFollow και #TeamFollowback hashtags. Αναζητώντας τα παραπάνω hashtags στο Twitter, θα βρείτε μια πλειάδα ανθρώπων που θα ακολουθήσουν αυτόματα όποιον τους ακολουθεί.


Αγοράστε ψεύτικους followers από το Fivver. Ο πιο φθηνός χώρος για να αγοράσετε followers είναι από το Fiverr. Αυτό είναι ένα site όπου οι χρήστες προσφέρουν οπουδήποτε από 1.000 έως 20.000 (ή περισσότερους) followers για πέντε δολάρια. Η πράξη της αγοράς followers δεν είναι ενάντια στους κανόνες του Twitter, αλλά αυτοί οι ψεύτικοι λογαριασμοί μπορεί να είναι αιτία να διαγραφείτε από το Twitter, αργά ή γρήγορα.

πηγή: newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips