Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

4 beauty συνήθειες για λαμπερή επιδερμίδα

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα πρόσωπο λαμπερό χωρίς ατέλειες ή μαύρα στίγματα και φυσικά, αυτό μπορεί να το πετύχει ακολουθώντας τα σωστά βήματα στη beauty routine της. Για παράδειγμα, μπορεί να κλείνουν τα μάτια σου την ώρα που γυρίζεις σπίτι από το party της κολλητής σου, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να κοιμηθείς με το πρόσωπο σου βαμμένο. Ένα καλό ντεμακιγιάζ επιβάλλεται, γι΄αυτό δεν πρέπει να το αμελείς σε καμία περίπτωση.

Ποιες άλλες συνήθειες όμως, πρέπει να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου;
Μην το παρακάνεις με τον καθαρισμό και την απολέπιση του προσώπου σου.
Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου είναι πολύ σημαντικός, αλλά δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις με τη συχνότητα και την ένταση. Πλύνε το πρόσωπό σου με απαλές κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ με ένα gel ή αφρό που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου και στη συνέχεια, εφάρμοσε την ενυδατική σου κρέμα. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα καλό είναι να χρησιμοποιείς μία μάσκα ήπιας απολέπισης για να απομακρύνεις τα μαύρα στίγματα και να μειώσεις τη λιπαρότητα.
Προστάτευε την επιδερμίδα σου καθημερινά, χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα.
Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων είναι σημαντικός παράγοντας για να έχεις μία λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ρώτησε τον/τη δερματολόγο σου σχετικά με τα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιείς, ειδικά αν έχεις πρόβλημα λιπαρότητας ή ακμής.
Άρχισε να χρησιμοποιείς αντιρυτιδικά προϊόντα σχετικά νωρίς.
Μην περιμένεις να δεις την πρώτη ρυτίδα για να αρχίσεις να εφαρμόζεις τα συγκεκριμένα προϊόντα. Κάνοντας μία καλή έρευνα αγοράς θα βρεις σίγουρα τα κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σου.
Δοκίμασε μία τονωτική lotion μετά τον καθαρισμό σου και πριν εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα.
Το ενδιάμεσο βήμα ανάμεσα στο gel καθαρισμού και την ενυδατική σου κάνει θαύματα και θα δεις τη διαφορά στην επιδερμίδα σου άμεσα. Διάλεξε την κατάλληλη lotion για το πρόσωπό σου είτε είναι μεικτό, είτε ξηρό, είτε με τάση λιπαρότητας.
πηγή: joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips